Schadeherstel

Schade? Ook daar weten we raad mee!

Wij nemen u de zorgen uit handen

Schade aan uw auto is erg vervelend en komt altijd op het verkeerde moment. Autobedrijf Ruimzicht neemt u de zorgen voor het herstellen van de schade zo veel mogelijk uit handen. We repareren niet alleen uw auto en geven u gegarandeerd het oorspronkelijke veiligheidsniveau terug, we regelen ook alle rompslomp er omheen. Zo kunnen we vervangend vervoer voor u regelen en handelen we alles af met uw verzekeraar.

Wij hebben in onze eigen werkplaats de meest moderne en geavanceerde apparatuur. Wij werken met de originele onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de voorschriften. Daarnaast hebben we een netwerk met betrouwbare en gespecialiseerde bedrijven. Samen zorgen wij ervoor dat uw auto weer van A tot Z perfect hersteld wordt. En dat doen we snel en zorgvuldig!

Een sterretje in uw ruit? Wij halen hem er uit!

Een sterretje in de voorruit is een ongeluk in een klein hoekje. Bij wisselende temperaturen kan het heel gemakkelijk doorscheuren, waardoor het complete raam vervangen moet worden. Laat ruitschade dus snel, vakkundig en meestal gratis repareren door Autobedrijf Ruimzicht.

Het repareren van een sterretje in de autoruit is vaak helemaal gratis (afhankelijk van uw verzekering). Als de hele ruit vervangen moet worden, kan het zijn dat u korting op uw eigen risico ontvangt.

Wij lichten u graag in over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deukjes tot een grootte van ongeveer 4 centimeter als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade zijn snel en doeltreffend te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De enige voorwaarde is dat de lak niet beschadigd is. Met behulp van speciaal gereedschap kunnen zelfs deuken onder spanten of op andere moeilijke plekken probleemloos gerepareerd worden.

Het verwijderen van een kras of meerdere krassen is een heel precieze klus. Ook hiervoor hebben wij veel expertise en de juiste technieken in huis.

Maak een afspraak

Plan via onderstaand formulier snel een afspraak in met onze werkplaats. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vooraf nog vragen? Bel ons dan gerust.

    JaNee

    JaNee

    JaNee