Onderhoud

Goed onderhoud is behoud

Goed onderhoud is behoud

Daarom kunt u bij ons terecht voor het volledige onderhoud van uw auto. Van het verversen van de olie tot een grote beurt, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook voor bijvoorbeeld een complete motorrevisie, schadeherstel of een APK.

Wij adviseren om regelmatig onderhoud te laten doen aan uw auto. Daarmee verkleint u de kans op storing en onnodige vervanging. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Een onderhoudsbeurt bij ons houdt in dat wij uw auto heel grondig nakijken, of u nou voor een kleine of een grote beurt komt. Van het smeren van sloten en scharnieren tot de controle van de bandenspanning van het reservewiel, wij denken aan alles. Voor een vertrouwde blik op de weg.

Is de airco van uw auto toe aan onderhoud of een simpele controle? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ook voor het uitlijnen, wisselen van uw banden en zelfs de opslag kunt u bij ons terecht.

Vervangend vervoer

Als uw auto voor onderhoud of reparatie in onze werkplaats is, maakt u gratis gebruik van een leenfiets om op uw locatie te komen. Ook kunt u een leenauto gebruiken, tegen kilometervergoeding. 

Maak nu een afspraak

    JaNee

    JaNee

    JaNee