Inbouw

Wij bouwen verschillende soorten apparatuur in!

Cruisecontrol

Beschikt uw auto niet over cruisecontrol maar wilt u dit wel graag? Wij kunnen dit voor u inbouwen. Of het nou gaat om uw huidige auto of een auto die u op het oog heeft, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Voor Volkswagen-, Seat-, Audi- en Skodarijders kunnen wij al vanaf €150,- cruisecontrol inbouwen. We hebben ruime ervaring met het inbouwen voor deze merken. Daarom kunnen wij bij deze merken een originele cruisecontrol inbouwen (enkele motortypes uitgezonderd) vanaf €150,- incl. inbouw, activatie en BTW!

Wilt u hier meer informatie over? Vraag het ons. Of plan direct een afspraak in voor het inbouwen van cruisecontrol.

Navigatie

Ergert u zich kapot aan de zuignap van de TomTom die steeds loslaat en lelijke cirkels op het raam achterlaat? Kies dan voor een ingebouwd navigatiesysteem. Er zijn al goed werkende systemen vanaf € 600,- incl. installatie en BTW.

U kunt ervoor kiezen het navigatiesysteem te combineren met een autoradio met cd-speler of voor een systeem met een losse zakcomputer (bv. het TomTom systeem). Er zijn tal van mogelijkheden. 

Vraag ons ernaar of plan direct een afspraak met ons in!

Carkit

Veilig bellen met een ingebouwde carkit, wie wil dat nou niet? Wij kunnen voor alle gangbare telefoonmerken een ingebouwde carkit leveren en installeren. Zo belt u veilig en bovendien ook gemakkelijk. Installatie gaat snel en is klaar terwijl u wacht. Komt het u niet uit om naar ons toe te komen? Dan komen wij de carkit bij u thuis of op uw werk installeren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of plan direct een afspraak in.

Alarm

Diefstal van voertuigen is aan de orde van de dag. Zowel eigenaren als verzekeringsmaatschappijen worden hierdoor gedupeerd. Het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging is in het leven geroepen door het verbond van verzekeraars. Het keurmerk is voor verzekeraars belangrijk omdat hiermee wordt aangetoond dat een voertuig is voorzien van goedgekeurde en gecertificeerde beveiliging. Sinds 1 april 2019 is het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) eigenaar van het Voertuigbeveiliging Keurmerk. 

Indien het Keurmerk geplaatst wordt op een voertuigbeveiligingssysteem toont dit aan dat het systeem uitgebreid getest en gekeurd is en voldoet aan de gestelde keuringsvoorschriften. Autobedrijf Ruimzicht heeft erkende monteurs die het alarmsysteem inbouwen en de werking controleren. 

Meer over het Keurmerk leest u hier.

Plan hieronder direct een afspraak met onze werkplaats

    JaNee

    JaNee

    JaNee