Airco Service

Maak gebruik van onze gratis aircocheck!

Airco Service

Met een frisse blik de weg op dankzij de Airco Service van Autobedrijf Ruimzicht. Met de Airco Service van Autobedrijf Ruimzicht heeft u altijd een goedwerkende en fris ruikende airco in uw auto. Vitale onderdelen van het aircosysteem kunnen schade oplopen als deze niet goed worden onderhouden. Laat uw airco daarom regelmatig checken.

De airco service bestaat uit:

  • Aircocheck: controleren van de temperatuur en de druk van het systeem en visuele controle van de belangrijkste onderdelen. Wijst de check uit dat er te weinig koudemiddel aanwezig is, dan adviseren we een Airco onderhoudsbeurt.
  • Airco geurbehandeling: schimmels en bacteriën in de airco zorgen voor een onprettig en ongezond autoklimaat. Tijdens een geurbehandeling reinigen wij het systeem, zodat schimmels, bacteriën én nare luchtjes verdwijnen.
  • Airco onderhoudsbeurt: tijdens de Airco onderhoudsbeurt, inclusief Aircocheck, inspecteren we het aircosysteem en vullen we het volledig af. Daarnaast voegen we een speciale fluortoevoeging toe, zodat een eventuele lekkage in een later stadium makkelijker te traceren is. Door zeer kleine lekkages kan de airco namelijk het (zeer vluchtige) koudemiddel verliezen en dat gaat ten koste van de koelcapaciteit. Reparatie van is niet bij de Airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Die voeren wij alleen uit na advies en in overleg, en nadat u akkoord bent gegaan met ons voorstel.

Onze Airco Service is van toepassing op alle merken auto’s en het onderhoud wordt altijd uitgevoerd door speciaal opgeleide monteurs.

GRATIS Aircocheck

Twijfelt u of uw airco nog helemaal goed is of wilt u hem gewoon even laten checken? Dan hebben wij goed nieuws! Bij Autobedrijf Ruimzicht kunt u nu GRATIS uw airco laten checken. Wij checken onder andere de temperatuur en de druk van het systeem. Op basis van onze bevindingen adviseren onze specialisten u graag over uw airco. Ga met een frisse blik de weg op en maak direct een afspraak.

    JaNee

    JaNee

    JaNee