Banden

Uw banden in goede handen

Uw banden in goede handen

Met goede banden bent u klaar om veilig de weg op te gaan. Wij helpen u van A tot Z. Autobedrijf Ruimzicht levert banden, vervangt banden, wisselt banden (van zomer- naar winterbanden en andersom) en we slaan banden op in ons bandenhotel. Vraag gerust wat wij voor uw kunnen betekenen.

Uitlijnen

Om problemen als onstabiel weggedrag en onjuiste bandenslijtage te verhelpen beschikken wij over een uitlijnapparaat om u weer goed op weg te helpen.

Afwijkingen in de wielstanden ontstaan als u bijvoorbeeld een stoeprand raakt, over een grote steen of door een gat in de weg rijdt of een aanrijding krijgt. Door uw auto te laten uitlijnen door de experts van Autobedrijf Ruimzicht worden deze afwijkingen opgeheven.

Kom langs voor een uitlijncontrole als:
• Er bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant van de band te zien is;
• De auto trekt in het stuur;
• De stuurstand van de auto niet recht is bij rechtuit rijden;
• Het stuur na de bocht niet terug draait.

Voordelen Uitlijnen
1. Koersvast en veilig rijden
2. Minder bandenslijtage
3. Lager brandstofverbruik
4. Vakkundige uitlijning met de modernste uitlijnapparatuur
Maak nu een afspraak online of bel 038 – 421 08 18

Zomerbanden en winterbanden

Ook voor de aanschaf van nieuwe zomer- en winterbanden kunt u bij ons terecht. Met zomerbanden behaalt u met uw auto optimale prestaties in het zomerseizoen, terwijl winterbanden bij uitstek geschikt zijn voor de winterperiode. Gaat u op wintersportvakantie? Dan is er geen ontkomen aan dat u goede winterbanden onder uw auto hebt. Wij maken gebruik van A-merk banden, zodat u het meeste uit uw auto kunt halen.

Het bandenhotel

Voor de opslag van uw winter- en zomerbanden. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten. De banden worden gelabeld en in ons computersysteem gearchiveerd. Daarna worden de banden, veilig en droog, opgeslagen in ons bedrijf, zodat ze op ieder moment beschikbaar zijn. Uiteraard zijn ze verzekerd tegen brand en diefstal. Voor de opslag van uw winter- of zomerbanden betaalt u een vaste lage prijs per wisseling. Geen zorgen, maar wel lage kosten. Dat is ons uitgangspunt.

Uw voordelen:
• Geen gesleep met banden en velgen.
• Geen opslagruimte thuis zoeken en maken.
• Geen vieze banden in uw auto transporteren naar de garage om deze te laten wisselen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of maak direct een afspraak.

All season banden

Iedereen kent inmiddels zomer- en winterbanden. Er is echter nog een derde keuze mogelijk, namelijk de all season band (of vierseizoenenband). Een all season band is een combinatie van een zomer- en winterband in één. Deze band is alleen een geschikte keuze als u weinig kilometers maakt en niet onder extreme winterse omstandigheden rijdt

Wanneer zijn vierseizoenenbanden geschikt voor u?
• Wanneer u minder dan 20.000 km per jaar rijdt;
• Wanneer u niet op wintersportvakantie gaat met de auto.

Maak een afspraak

    JaNee

    JaNee

    JaNee