Over ons

Betrouwbaarheid, perfectie en vakmanschap

Sinds 1998

Autobedrijf Ruimzicht bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar en heeft in de loop van de jaren mooie ontwikkelingen doorgemaakt. Waar Gert-Jan van der Kolk ooit met het autobedrijf begon bij zijn ouderlijk huis aan de Ruimzichtweg, werken we nu vanuit een ultramoderne werkplaats in ons nieuwe bedrijfspand. Op dit pand hebben we 84 zonnepanelen liggen, waardoor we energieneutraal kunnen werken. U vindt ons aan de Productieweg 12 in Hasselt.

Ons enthousiaste, gedreven team staat klaar om al het onderhoud, schadeherstel en inbouw van diverse apparatuur voor u te verzorgen. U kunt bij ons terecht voor APK en schadeherstel aan auto’s, lichte bedrijfswagens, campers en caravans. Zoekt u een specifieke occasion? Schakel ons in en wij gaan voor u op zoek.

Bosch BIS partner

Sinds 1 januari 2016 zijn wij officieel Bosch-BIS-partner. Dit houdt in dat wij als universeel, onafhankelijk garagebedrijf gebruik maken van de technische kennis en de ondersteuning van Bosch, op het gebied van injectiesystemen. Zo maken wij gebruik van diagnose apparatuur en software van Bosch en volgen wij actuele trainingen bij Bosch. Op deze manier is ons kennisniveau gelijk aan die van merkgarages.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Seat, Skoda en Audi. Van deze merken bouwen wij ook cruisecontrol in. Wij besteden de grootste zorg en aandacht aan uw auto om te zorgen dat deze in perfecte staat is, onafhankelijk van het merk en type.

Zonnepanelen, slimme led-verlichting en een verantwoorde afvoer van materialen, zo dragen wij ons steentje bij.

Vraag het ons!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met ons op.
U kunt ons bereiken op 038 – 421 08 18 of vul onderstaand formulier in.