Betrouwbaarheid, perfectie en vakmanschap

Autobedrijf Ruimzicht bestaat sinds 1998. Gert-Jan van der Kolk is bij zijn ouderlijk huis met zijn autobedrijf begonnen aan de Ruimzichtweg, net buiten Stadshagen, in Zwolle. In 2005 is Niels Lanjouw als stagiair bij ons begonnen. Na het behalen van zijn diploma is hij als eerste monteur bij ons in dienst gekomen. In 2016 zetten we nieuwe stappen in onze ontwikkeling als professioneel allround autobedrijf:

Per 1 januari 2016 zijn wij officieel Bosch-BIS-partner. Dit houdt in dat wij als universeel, onafhankelijk garagebedrijf gebruik maken van de technische kennis en de ondersteuning van Bosch, op het gebied van injectiesystemen. Zo maken wij gebruik van diagnose apparatuur en software van Bosch en volgen wij actuele trainingen bij Bosch. Op deze manier is ons kennisniveau gelijk aan die van merkgarages.

Met ingang van 1 augustus 2016 werken we vanuit onze ultra moderne werkplaats in ons nieuwe bedrijfspand aan de Productieweg 12 te Hasselt. Hier staat een enthousiast en gedreven team klaar voor onderhoud, reparaties, APK, schadeherstel aan auto's, lichte bedrijfswagens, campers en caravans. Daarnaast kunt u ons inschakelen om een occasion-op-maat te vinden. Bij alles wat we doen staan betrouwbaarheid en vakmanschap hoog in het vaandel.

Autobedrijf Ruimzicht heeft zich gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Seat, Skoda en Audi. Van deze merken bouwen we ook cruise-control in. Wij besteden de grootse zorg en aandacht aan de perfecte staat van uw auto, onafhankelijk van merk en type.

afspraak