Vakmanschap en kwaliteit!

Bij Autobedrijf Ruimzicht in Hasselt (vlakbij Stadshagen) staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. In onze ultra moderne werkplaats werkt een enthousiast en gedreven team met de grootse zorg en aandacht aan de perfecte staat van uw auto, onafhankelijk van merk en type.

Goed onderhoud is behoud

Onze monteurs zijn opgeleid en bijgeschoold volgens de laatste ontwikkelingen. U kunt bij ons terecht voor kleine reparaties, onderhoudsbeurt, APK, schadeherstel en inbouw van diverse apparatuur. Maar we vinden ook de perfecte occasion voor u. 

Service, eerlijkheid en openheid

Niemand houdt van nare verrassingen achteraf. Daarom krijgt u van ons altijd een zeer nauwkeurige schatting van de reparatiekosten en maken we vooraf inzichtelijk welk onderhoud noodzakelijk is. Mocht blijken dat de reparatiekosten toch hoger uitvallen dan verwacht of komen er andere zaken aan het licht, dan bent u de eerste die dat weet.

Klaar terwijl u wacht

Soms zijn reparaties heel snel te verhelpen en zijn ze klaar terwijl u wacht. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, een plek om te werken (gratis WiFi) of te lezen, vliegt de tijd voorbij.

Kom gerust langs voor meer informatie. De koffie staat klaar.